Prijava na sistem - Pravna lica
Način prijave na sistem:

Ukoliko se kada kliknete na Prijava ne otvara prozor za unos PIN-a, potrebno je da instalirate Javu. Uputstvo za instalaciju možete preuzeti na sledećem linku.

Ukoliko prilikom prijave na sistem dobijete poruku PKCS11 Wrapper nije pronađen, potrebno je da na sledećem linku ispratite uputstvo i instalirate potrebne file-ove.

Sve probleme u radu sa aplikacijom možete prijaviti na:
tel. 0800/10 10 15
e-mail: kontakt.centar@aikbanka.rs
AIK Banka a.d.
Dobrodošli na novi, unapređeni sistem AIK elektronskog bankarstva koji Vam uz visok stepen sigurnosti nudi kompletno elektronsko poslovanje. Vršite kompletan domaći platni promet i platni promet sa inostranstvom 24 sata dnevno, tokom svih 365 dana u godini.

Ukoliko prvi put koristite AIK elektronsko bankarstvo, molimo Vas pročitajte korisnička uputstva za podešavanja Internet pretraživača i korišćenje aplikacije.

Da biste postali korisnik AIK elektronskog bankarstva potrebno je da popunite i overite Ugovor i Aneks i predate ih u Vašu matičnu ekspozituru.

Poštovani,
Detektovali smo da Vaš browser nije u našoj listi standardnih browser-a. Razvojni tim je fokusiran na kreiranje najboljeg korisničkog iskustva u korišćenju iBanking rešenja. Stoga su nam mogućnosti Vašeg browser-a jako bitne. Mi podržavamo i predlažemo Vam tekuću i prethodnu verziju velikih izdanja Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera i Safari. Takođe, pošto možete pristupati i sa različitih operativnih sistema, treba imati na umu da proizvođači browser-a nemaju identičan pristup u kvalitetu izrade za različite OS. Stoga Vam savetujemo da instalirate neku od pomenutih verzija browser-a. Ukoliko ipak želite da radite sa Vašim browser-om, iako će verovatno sve raditi bez problema, postoji mogućnost da neki delovi aplikacije neće raditi na predviđen način.

Obaveštenja